POD VAPE TERBAIK DI PASARAN MALAYSIA

Posted by Cirgaro Vapestore on

Dalam artikel nie oleh kerana kalau penulis pie tulis satu-satu perbandingan pod vape nie mmg pisang teruk. Dah la susah - sbb punya la laju pod vape nie keluar kat pasaran Malaysia nie.

Untuk pengetahuan semua, Malaysia merupakan negara yang ketiga dalam kelajuan memperkenalkan produk vape di dalam dunia nie. Yang pertama semestinya

(Pertama) Amerika Syarikat (negara peneraju dalam industri vape) ,

(Kedua) kedua adalah negara China (negara pengeluar pod / box mod vape), dan

kita Malaysia yang (Ketiga) iaitu Malaysia (negara terbesar pengeluar cecair vape). 

dari segi user vape paling ramai, susah nak cakap sbb jumlah rakyat kita kecik berbanding indonesia tapi nak kata indonesia paling ramai vaper pun susah gak sbb kat sana rokok jauh lebih popular dan murah berbanding vape. 

So dalam artikel lain la kita sembang pasal negara mana yang paling ramai vaper dalam dunia. 

Dalam artikel nie oleh kerana kalau penulis pie tulis satu-satu perbandingan pod vape nie mmg pisang teruk. Dah la susah - sbb punya la laju pod vape nie keluar kat pasaran Malaysia nie.

Pihak pekedai / reviewer mcm kami nie pulak mmg tak putus tangan menerima kehadiran pod baru dalam pasaran. (ada diantaranya paling awal didunia dan masih level prototype) 

Kadang-kadang terasa mcm tikus ujian pulak user-user vape kat Malaysia nie. Walaubagaimanapun oleh kerana banyak produk vape membajiri pasaran vape kat Malaysia nie, user vape kat Malaysia sememangnya terkenal dinegara pengeluar di China sebagai kayu pengukur yang baik dalam menentukan produk pod mereka tue baik atau tidak. 

Tak cukup ngan tue , user-user di Malaysia sememangnya sangat demanding dalam pemilihan pod mereka. Pendek kata user di Malaysia mahukan pod vape yang :

1. Firing padu tak delay 

2. Kecik dan mudah dibawa kemana 

3. Kapasiti besar untuk all day vaping 

4. Tahan lasak dan tak mudah rosak (kalau boleh masuk air lagi bagus) 

5. Cantik dan mudah digunakan. 

6. Bekalan Katrij yang consistent dan tak putus bekalan 

7. Dannn paling penting - MURAHHH. 

Haaa , kau bayangkan dengan demand-demand yang diatas last last budak vape kat Malaysia nie nak MURAH bai. So itu menjadikan Malaysia destinasi pertama untuk pengeluar vape untuk memasarkan produk mereka. 

Senang cerita sukses jualan pod kat Malaysia kira suksesla jualan diorang kat dunia nie. Tapii .. korang jangan ingat kami nie menjalankan perniagaan borong Pod Vape. Kami nie cuma berstatus pekedai yang kiranya paling laju ada barang baru. 

Nak borong pod vape boleh borong kat sini dan sini. 

So kalau nak tulis satu persatu mengenai pod vape nie mmg bercinta bai. Spesifikasi dia pelbagai dan kadang2 rumit. Dan paling penting, takkan ada pod vape yang sempurna didalam dunia nie gaiss. 

So tanpa membuang masa dan tenaga korang boleh singgah ke youtube channel kami CGO Tv untuk melihat review jujur ikhlas dan amanah kami mengenai pod-pod vape terbaru. 

Pihak kami akan cuba sedaya upaya untuk update link kat sini untuk korang tgk pod yang paling latest. Kalau nak update lagi - korang juz subcribe channel kami dan klik bell notififaction tue. 

Video baru keluar terus boleh tgk. So berhiburlah dengan review kami yang santai tapi meriah dari Wak Sukak host comel kami di bawah. 

SMOK NORD DOUBLE COIL VIDEO 


ASPIRE BREEZE NXT 

SMOK RPM 40 VIDEO

 ORION PLUS DNA

 PERBEZAAN OCC SMOK RPM 

 PERBANDINGAN POD-POD YANG ADA DI MALAYSIA 

 VOOPOO VINCI POD 

 DRUGA NARADA POD

 KATRIJ ORION DNA BARU - MESH KATRIJ

PODSTICK VAPORESSO

PERBANDINGAN POD SMOK RPM 40 VS ARTERY PAL 2 PRO 

REVEW SMOK FETCH POD

 REVIEW IJOY NEPTUNE THE CALIBURN KILLAH

 

 

 

 

 

 

 


Share this post



← Older Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.